Покриття Даху Металочерепицею, на літо |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
Покриття Даху Металочерепицею, на літо |
![]() ![]()
Повідомлення
|
|
![]() Дідо Ростик ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Авторизовані Повідомлень: 775 З нами з: 28.2.2011 З: Львів(Дріжджарня) Користувач №: 4 673 Мотоцикл: Хонда Діо 35; МТ-11 Телефон: 093-89-233-69; 066-231-0467 ![]() |
Десь ближче до літа планую в своєму особняку поміняти покриття даху, тобто постелити металочерепицю.
Може в кого є порядні майстри, спеціалісти по дахах(№тел бригади). Знаю, що робота недешева, тому небуду писати недорого, головне якість і професіоналізм. Дах зараз покритий алюмінієвим шифером. звертаюся зараз, бо такого роду майстри влітку будуть зайняті і буде певна черга. Я фізично робити нічого нехочу! Хочу наняти бригаду щоб зробили якомога швидше(при погоді) і якісно. Треба зняти стару бляху, попідбивати дошки і постелити металочерепицю по всій технології(плівка, утеплення) і поставити одне або два вікна. Я так розумію, що прийде головний, все переміряє і зробить калькуляцію, а потім привезе матеріал і до роботи. Трошки почав гуглити, так що не пропонуйте пошукову систему. Велике прохання не флудити! -------------------- Алкоголь в умеренных дозах, полезен в любых количествах...
В экстремальном виде спорта главное понять,когда заканчивается экстрим и начинается полный п...!!! |
|
|
![]()
Повідомлення
|
|
![]() Генерал-чотар ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Авторизовані Повідомлень: 1 288 З нами з: 5.10.2009 З: Жовква Користувач №: 4 207 Мотоцикл: SHTORM -МТ 10-36 ![]() |
Скільки там квадратів? Якщо щось поспитаю одногрупника.
|
|
|
![]()
Повідомлення
|
|
Булавний старший десятник ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Авторизовані Повідомлень: 230 З нами з: 22.1.2013 Користувач №: 5 280 Мотоцикл: VSTAR 1100 ![]() |
Десь ближче до літа планую в своєму особняку поміняти покриття даху, тобто постелити металочерепицю. Може в кого є порядні майстри, спеціалісти по дахах(№тел бригади). Знаю, що робота недешева, тому небуду писати недорого, головне якість і професіоналізм. Дах зараз покритий алюмінієвим шифером. звертаюся зараз, бо такого роду майстри влітку будуть зайняті і буде певна черга. Я фізично робити нічого нехочу! Хочу наняти бригаду щоб зробили якомога швидше(при погоді) і якісно. Треба зняти стару бляху, попідбивати дошки і постелити металочерепицю по всій технології(плівка, утеплення) і поставити одне або два вікна. Я так розумію, що прийде головний, все переміряє і зробить калькуляцію, а потім привезе матеріал і до роботи. Трошки почав гуглити, так що не пропонуйте пошукову систему. Велике прохання не флудити! маю одну бригаду не погану. роблять якісно, швидко і шо головне не пють. мені накривали халупку можеш приїхати на роботу їхню подивитись. то в Винниках. |
|
|
![]()
Повідомлення
|
|
Старший стрілець ![]() ![]() Група: Members Повідомлень: 12 З нами з: 15.11.2017 Користувач №: 6 324 Мотоцикл: Suzuki ![]() |
ціна мене цікавить за роботу
|
|
|
![]()
Повідомлення
|
|
![]() Генерал-чотар ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Авторизовані Повідомлень: 1 466 З нами з: 15.3.2005 З: Львів Користувач №: 13 Мотоцикл: Yamaha TDM 850 -98 Телефон: 093 902 7363 ![]() |
цікаво за скільки ти засираєш чужі форуми?
-------------------- Я чесний, бо я - українець
Я сильний, бо я - українець Я гордий, бо я - Українець Українська Національна Ідея |
|
|
![]()
Повідомлення
|
|
![]() Дідо Ростик ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Авторизовані Повідомлень: 775 З нами з: 28.2.2011 З: Львів(Дріжджарня) Користувач №: 4 673 Мотоцикл: Хонда Діо 35; МТ-11 Телефон: 093-89-233-69; 066-231-0467 ![]() |
цікаво за скільки ти засираєш чужі форуми? Щось не зрозумів??????? -------------------- Алкоголь в умеренных дозах, полезен в любых количествах...
В экстремальном виде спорта главное понять,когда заканчивается экстрим и начинается полный п...!!! |
|
|
![]()
Повідомлення
|
|
ціна мене цікавить за роботу Мені робила бригада, два тижні. Стратив тоді біля 5000у.о Калькуляцію маю, кому цікаво, закину в ПП. -------------------- Алкоголь в умеренных дозах, полезен в любых количествах...
|
|
![]()
Повідомлення
|
|
![]() Генерал-чотар ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Авторизовані Повідомлень: 1 466 З нами з: 15.3.2005 З: Львів Користувач №: 13 Мотоцикл: Yamaha TDM 850 -98 Телефон: 093 902 7363 ![]() |
ROSST - розкладаю на пальцях - появляється тєло, реєструється на форумі, постить 3-5ть повідомлень в різні гілки. При чому теми старі, кількарічної давності. Йому насрати на теми, людей, етику і мораль. Я до кінця не вшарив як вони монетизують ту чухню, але наш форму далеко не єдиний страждає від таких. Не ведись на таких. То віртуальні сутності.
Відрізнити дуже просто - нормальна людина (не бот) пише у вітальній, або в 1й темі. P.S. Не люблю таких, тому і перебиваю їхні бздохи. -------------------- Я чесний, бо я - українець
Я сильний, бо я - українець Я гордий, бо я - Українець Українська Національна Ідея |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 16th February 2019 - 13:17 |
|